asmaha's FotoPage

By: asmaha ghazali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 13-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Vals,Graubunden...Wish could live here forever.....

on the way
 
 
View all 13 photos...
Vals is may be the most beautiful place that i've been to....(maybe till now)...The ambient is so quiet and peaceful..even though it is one of the tourist spot for skiing. the feeling of being there is second to none even to fall in love is not like this...(hahaha maybe i'm not madly deeply fall in love yet.)
Maybe one day if i get another chance i will definitely spend more time here...insyaAllah.


Saturday, 12-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
TRip to SwitZerLand

early morning to london stansted
awan......cantiknyer
stansted.....oklah dah boring sangat dok meround kat dalam
View all 25 photos...
First day bertolak dari glasgow prestwick kul 0650 sampai stansted kul 0815...lambat lagi nak check in untuk ke Basel so meround jerlah dulu kat dalam airport masuk semua kedai yang ada kat dalam...bila dah sampai takat boring yang maksima...pergi keluar kiranyer nak ambik view sekitar airport building..konon tapi sejuk sangat kitaorang just pergi ke bahagian tepi.....blh tahan jugak kita orang posing. seronok masa ni tak sabar nak jejak kaki kat Switzerland,,,sebab tak sangka angan-angan masa kecik dulu jadi kenyataan.....walaupun pergi sebab nak tengok site,,,bukan sebab nak pergi kilang coklat macam yang diimpikan masa kecik dulu.......


Friday, 11-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ZUrich.....little big city

 
 
 
View all 24 photos...
Ni kat Zurich naik bot round lake of Zurich......lepas naik boat g naik train to top of Zurich....mmg cantik sangat....


Tuesday, 1-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wow....even Glasgow can be quite breathtaking .....

 
 
 
View all 6 photos...
Really mad today cause have to walk back home.... nobody's to be blame, part of it is my own fault because i've never really consider the bus schedule....hihi kalu nak balik tu terus jer blah without even bother to look at the bus schedule.....padan muka coz bas no 11 tak banyak....
But all the feeling i have suddenly washed away as i looked up to the sky.....hmmmm quite fascinating........How great is the AlMighty to create something like these,,,SubhanaALlah....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net